Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، رسول جزینی امروز (شنبه) در گفتگویی درباره انتقاداتی که از سوی برخی از اهالی کشتی فرنگی در خصوص چرخه انتخابی تیم ملی مطرح شده، اظهار داشت: در قضاوت آدم نباید بی تقوایی کند، البته اگر درکی از تقوا وجود داشته باشد.

وی تصریح کرد: تمام کسانی که در چرخه بودند می‌دانند حق شان نبوده که ملی‌پوش نشدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا یک جایی پیروز بودند و در مراحل جلوتر در مصاف با حریف خارجی موفق نبودند و یا در مقایسه با نفر جلوتر خودشان کمتر موفق بودند. بعد به جایی رسیدیم که یک نفر مثل محمدهادی ساروی، نفری که همه فکر می‌کنند با توجه به سابقه‌اش، انتخاب شده است، در مرحله آخر با جوان لایقی مثل مهدی بالی به لهستان رفته و آنجا مسابقه رودررو می دهند و یا در سنگین وزن که امیر قاسمی منجزی، امین میرزازاده و علی‌اکبر یوسفی در تورنمنت بین‌المللی پیت لازینسکی لهستان مسابقه می‌دهند. پس مسابقه رودررو یعنی چه؟ اگر همین امروز مسابقه انتخابی رودررو بگذاریم انگیزه بقیه چه می شود؟ نفر اول هم خودش بی‌انگیزه می‌شود.

وی با اشاره به افتخاراتی که محمد بنا در این سال‌ها به دست آورده، تاکید کرد: آیا کاری که انجام شده، نتیجه داده یا نه؟ مطمئنم نتیجه داده که انتقاد می کنند چون به قطاری که حرکت می کند، سنگ می‌زنند.

جزینی در مورد انتقادی که از فاصله اندک فینال لیگ و قهرمان کشوری و سایر مسابقات چرخه انتخابی وارد می‌شود، خاطرنشان کرد: طبق قوانین جدید کشتی الان کشتی گیر نباید زیاد وزن کم کند چون صبح وزن کشی است و ۲ ساعت بعد هم مسابقه شروع می شود. بعد هم لیگ معیار انتخاب ما نیست، چون وزن کشی‌ یک روز قبل از مسابقه است. ضمن اینکه کسی که انتخابی تیم ملی برایش مهم بود، در لیگ کشتی نمی‌گرفت.

مربی تیم ملی در واکنش به صحبت جمشید خیرآبادی که گفته بود هیچ کجای دنیا کشتی گیر در ۴-۵ مسابقه متوالی شرکت نکرده و وزن کم نمی‌کند، گفت: مگر ما باید از دیگر تیم ها الگوبرداری کنیم؟ ما نباید از دنیا یاد بگیریم، دنیا باید از کشتی فرنگی ایران یاد بگیرد چون جلوترین تیم کشتی فرنگی دنیا هستیم و نگاه همه آنها به ماست که نتیجه گرفتیم و ۴ طلا در جهانی گرفتیم و روسیه یک طلا گرفته است.

وی ادامه داد: از تورنمنت جام تختی یک تعدادی در می آیند و بعد مثلا به جام وهبی امره می‌روند و آنجا هم یک تعداد کشتی‌گیر معرفی می شوند. همه در یک شرایط به هم می‌رسند و یک تورنمنت نزدیک تر به جهانی مثل اوکراین که علی گرایی را سال گذشته بردیم و امین کاویانی‌نژاد هم گفت می‌خواهد خود را در ۷۷ کیلو محک بزند. در واقع به همه فرصت داده شده، اگر مشکلی هست بگویند تا بگویم کجای کار بوده‌اند. ضمن اینکه کدام کشتی گیر در هر ۴ مسابقه ای که عنوان شده فاصله کمی با هم دارند، کشتی گرفته؟

جزینی در مورد وضعیت رضا خدری که هم در فینال لیگ و هم قهرمان کشوری کشتی گرفته و با نظر کادر فنی به دلیل غیبت در فینال کشوری باید در انتخابی جام تختی هم کشتی بگیرد تا در ادامه جواز حضور در جام تختی را به دست آورد، گفت: خدری خطایی کرده و در شهری که میزبانش اینهمه هزینه کرده، در فینال کشتی نگرفته، این تنبیهی بود که برای او در نظر گرفته شد چون دو فینال متوالی انجام نشد و به نظر می رسید اگر جریمه‌ای در نظر گرفته نشود، سایر کشتی‌گیران هم همین کار را بکنند. من فکر می‌کنم محمد بنا از این تنبیه بگذرد و این موضوع هم صرفا برای حضور در فینال مسابقات بود.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: کشتی فرنگی تیم ملی امین میرزازاده جام تختی امین میرزازاده تیم ملی جام تختی علی اکبر یوسفی کشتی فرنگی کشتی فرنگی کشتی گیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۶۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتری: سهمیه المپیک پاریس به ایران می‌رسد

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از ایسنا، مسابقات تنیس روی میز انتخابی المپیک در منطقه آسیای میانه از ۲۸ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود و در پایان رقابت‌ها تنها فرد قهرمان سهمیه المپیک ۲۰۲۴ پاریس را کسب می‌کند.

 در بخش زنان ندا شهسواری و مهشید اشتری از ایران اعزام می‌شوند تا برای کسب این سهمیه تلاش کنند. تا به حال ندا شهسواری موفق شده دو بار این سهمیه را از آن خود کند.  

مهشید اشتری در مورد شرایط آمادگی خود و اردوهای تیم ملی گفت: اردوی تیم ملی از سوم اردیبهشت ماه آغاز شده است و قبل از آن هم در مسابقات لبنان، ‌عربستان، آلمان و چک شرکت کردم. اردوی فعلی هم تا زمان اعزام ادامه دارد. در حال حاضر شرایط خوب است و تمریناتمان را دنبال می‌کنیم اما همه چیز به روز مسابقه بستگی دارد. با این حال تمام تلاشمان را می‌کنیم که در انتخابی المپیک به اوج آمادگی برسیم.

او با بیان اینکه انگیزه زیادی برای کسب سهمیه المپیک دارم، تاکید کرد: شاید یک بار فرصت حضور در این مسابقات را داشته باشم چون نمی‌دانم چهار یا هشت سال دیگر چه می‌شود. وقتی الان چنین موقعیتی پیش آمده تمام انگیزه و هدفم را می‌گذارم. من و خانم شهسواری هر دو انگیزه داریم. خانم شهسواری دو بار به المپیک رفته و برایش افتخار است که برای سومین بار برود. برای من هم افتخار است که اولین حضورم را تجربه کنم.

اشتری ادامه داد: خیلی امید دارم که امسال سهمیه برای ایران است اما فرقی نمی‌کند من بگیرم یا خانم شهسواری. شاید برخی بگویند شانس ما با کشورهای دیگر ۵۰، ۵۰ است اما معتقدم احتمال ۸۰ درصد می‌توانیم سهمیه را بگیریم. مهم این است که زنان تنیس روی میز ایران سهمیه را بگیرد.

او در واکنش به اینکه امسال نسبت به سال‌های گذشته به مسابقات بیشتری اعزام شده است، ‌بیان کرد: همه این مسابقات را با هزینه شخصی رفتم. شروع کارم از ۶ ماه قبل و هدفم از اعزام هم انتخابی المپیک بود.

دیگر خبرها

  • محمدرضا گرایی فقط 50 درصد شانس حضور در المپیک 2024 را دارد
  • قهرمانی کشتی‌گیر گلستانی در رقابت‌های کشتی فرنگی نونهالان کشور 
  • درخواست مازندران برای اضافه شدن ۳ کشتی‌گیر به اردو
  • چگونه می‌توان راه و روش امام صادق (ع) را الگو قرار داد؟
  • اشتری: سهمیه المپیک پاریس به ایران می‌رسد
  • جنجال‌سازان مسابقات کشتی مازندران در انتخابی تهران!
  • روایت رستمی از مبارزه با فرنگی‌کار ژاپنی با وجود مصدومیت
  • ترزیچ: حالا فقط یک مساوی تا فینال فاصله داریم
  • حسن رنگرز: دعوت نشدن چند کشتی گیر به اردو؟ انتظارات را برآورده نکردند
  • دلایل دعوت نشدن چند کشتی گیر به اردو/ انتظارات را برآورده نکردند